Ma hajnalban megbeszéltem a kislányom anyjával, hogy 11 órára lejön a tőlük 3 percre lévő II. és III. Kerületi Bíróság elé, ahová éppen a tegnapi eseményekről, az alkoholista géntolvajról készült video DVD-t vittem be a folyamatban lévő apasági per anyagához. Délelőtt azonban már megérkezett az "felügyelet" Kovács Tiborné "Keresztanyu" személyében, így a megfélemlített Linda nem tudott lejönni, és ekkor már a telefont sem vehette fel. Ezúttal is visszafogottan, udvariasan kértem a kaputelefonon, hogy hozzák le a kislányomat, látni szeretném most már több, mint 3 hét után! Ezúttal a "Keresztanyut" kaptam a kislányom helyett... Elöljáróban annyit, hogy a megháborodott család azt terjeszti rólam, hogy tőlem félni kell, mert én agresszív vagyok... Akkor hát nézzük!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

video letöltése (wmv formátum)

What shall we do with the drunken Czenki?

Lapítanak a Czenkik

(maga a részletes történet itt olvasható)

"Keresztanyu" ellen természetesen garázdaság, könnyű testi sértés, és aljas indokból elkövetett becsületsértés miatt több eljárás is indul. Ami azonban sokkal lényegesebb: a gyermekelhelyezési perben a géntolvajok a tegnapi és a mai erőszakos, agresszív, őrült viselkedésükkel nagyjából a nullára redukálták saját esélyeiket. Lindának nincs önálló lakása, olyan bíróság pedig, amely ilyen közveszélyes lények közé helyezné a kislányomat, miközben van a kislánynak egy tisztességes, szalonképes édesapja saját, önálló lakással, vélhetően nem létezik.

"Keresztanyu" bravúros rúgásához - amellyel remélhetőleg sikerült örökre "kirúgnia" a kislányomat is a czenkiek karmaiból - a 06-30-2691447 mobilszámon lehet gratulálni!

Kérem, hogy amennyiben bárki meg tudja adni Kovács Tiborné lakcímét a telefonszám, vagy a video alapján, kérem jelezze felém az mrdn@freemail.hu címen!